Albertfalva Idősek Klubja

Az Idős Klub
Címe: 1116 Budapest, Kisújszállás utca 10.
Telefon: +36 1 789 29 51
E-mail: idosklub@uszosz.ujbuda.hu

Szeretettel várunk minden nyugdíjas korú személyt Albertfalva családi házas övezetében, az Albertfalva Idősek Klubjában, aki szívesen tölti meg tartalommal életét, hisz a közösségi szellemben, kíváncsi milyen rejtett képességeit tudjuk megmutatni, vagy szeret beszélgetni egy jó társaságban.

Lehetőséget biztosítunk a minőségi szórakoztatásra, a készségek és képességek fejlesztésére és a kreatív foglalkozásokra egyaránt. Szeretnénk tartalommal megtölteni minden klubtagunk életét, segítséget és támaszt nyújtani valamennyi élethelyzetben.

Vidáman töltjük mindennapjainkat, számos alkalom adódik egy évben, hogy ünnepi hangulatot teremtsünk tánccal és zenével. Szerencsés helyzetben vagyunk, mert kertünk lehetővé teszi a kültéri programok szervezését. Évről évre beültetjük az arra alkalmas területet konyhakerti zöldségekkel is és megörvendeztetjük vele klubunk tagjait. Vendégelőadóink segítenek még színesebbé tenni a hétköznapok programjait, legyen szó kézművességről, irodalomról, filmklubról, zenéről.